Mountainbiken met gids

Kosten

*Een begeleide mountainbiketocht kost €35 per uur incl. btw. in totaal bij een max. van 6 deelnemers.  Aan de hand van uw niveau, maak ik een zeer gevarieerde route op maat en ontdekken we de mooiste plekjes van de Loenermark. Onderweg hebben we een kleine pauze met wat lekkers aangeboden door de Veluwegids.

*Dit is exclusief het huren van een mountainbike.

*Een mountainbike kunt u huren bij mountainbikeverhuur en lunchroom Bike&Eat. Zij verhuren ook elektrische mountainbikes!

 

Special: Wildtocht met de Veluwegids

Je kunt bij de Veluwegids  kleinschalig een mtb wildtour boeken (max. 4 deelnemers)

De omgeving van Loenen is perfect voor een wildexcursie op de mountainbike. De bossen in de omgeving zijn het leefgebied van verschillende wilde dieren. Zo wroeten de wilde zwijnen in de ochtend door de modder en kunnen de edelherten de trails passeren tijdens de wildtour. 

De Veluwe Gids zal je bij deze wildfietstocht van alles vertellen over de omgeving en zal je naar de mooiste plekken van de Loenermark leiden. Spot jij de ‘big five’ van de Veluwe?

We gaan ongeveer 2,5 uur voor zonsondergang op de mtb en fietsen 1 of 2 uur (in overleg)  door de bossen van Loenen. Lijkt u dit leuk, neem dan contact met mij op via de Whatsapp knop of het contactformulier voor een persoonlijke afstemming.